Luxe groepsaccommodaties in de Kop van Noord-Holland

Ben je op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in een van de mooiste gebieden van Nederland? De Kop van Noord-Holland heeft heel wat moois te bieden! Bij Lekker Naar Zee geven we je graag inspiratie voor het vinden van een luxe groepsaccommodatie. Daarbij kies je uiteraard zelf het aantal personen. We noemen ook meerdere aanraders. Daar gaan we!

 

Luxe groepsaccommodatie: waar let je op?

Allereerst zoomen we even in op de term ‘luxe groepsaccommodatie’. Want wat is luxe? Dat is voor iedereen anders. De een houdt van ruime groepsaccommodaties, terwijl de ander liever naar de faciliteiten bij het huisje en/of op het park kijkt. We benoemen een aantal luxe zaken waar je op kunt letten, en die voor jou / jullie een rol kunnen spelen in de keuze.

  • Vakantiehuis met een sauna en jacuzzi
  • Park met een speeltuin en activiteiten voor de kids
  • Eén of meerdere slaapkamers op begane grond
  • Voldoende toiletten en badkamers voor iedereen
  • Volledig uitgeruste keuken met vaatwasser en oven
  • Duurzame groepsaccommodatie met een laadpaal
  • Huisdiervriendelijke accommodatie om honden mee te nemen
  • Uitstekende locatie, bijvoorbeeld bij strand, centrum of restaurants
  • Grote loungebank met televisie en gezellige open haard
  • Diverse services, zoals fietsverhuur, afhaalservice en schoonmaak
  • Gigantische tuin en optie om barbecue te huren

 

Hoe vind je die geweldige, luxe groepsaccommodatie?

Zoals je leest zijn er opties genoeg als het aankomt op luxe groepsaccommodaties. Het is dus maar net wat jij en je gezelschap belangrijk vinden. Dus hoe zoek je dan zo’n heerlijk vakantiehuisje? Onze tip is om gebruik te maken van de filterfunctie. Bij Lekker Naar Zee voer je bijvoorbeeld het aantal personen in, maar net zo goed het aantal slaapkamers en badkamers. Ook vink je extra opties aan, van omheinde tuin tot open haard, laadpaal en jacuzzi. Verder kun je de maximale afstand tot het strand instellen. Neem zelf eens een kijkje om die geweldige, luxe groepsaccommodatie te vinden.

Filter luxe groepsaccommodaties en vind wat bij jullie past!

 

Luxe groepsaccommodatie huren: onze aanraders

Bij Lekker Naar Zee kunnen we urenlang vertellen over de meest gave, mooie en luxe groepsaccommodaties. We snappen dat je het ook leuk vindt om zelf te zoeken, maar we geven je toch graag wat inspiratie mee. Want de volgende luxe groepsaccommodaties zullen je zonder twijfel verrassen. We vertellen je ook waarom juist deze groepsaccommodatie nou zo luxe is en waarom deze mogelijk geschikt is voor jouw gezelschap.

 

1.Duurzame, luxe groepsaccommodatie tot 12 personen

Maak kennis met de prachtige villa’s van Op ’t Oog. Ze hebben meerdere luxe groepsaccommodaties (tot 2 tot 12 personen!) voor je in petto die allen iets gemeen hebben: ze zijn energieneutraal. Perfect voor groepen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. De XL huizen bieden liefst 6 slaapkamers en hebben 120 m2 vloeroppervlak. Genoeg voor iedereen. De keuken met eiland is prachtig ingericht, en het huisje is ook geschikt voor mindervaliden. Tel daarbij op de 3 badkamers, het strand op loopafstand en de laadpaal voor de elektrische auto en jullie zijn klaar voor een heerlijke vakantie!

Ontdek luxe groepsaccommodaties Op ‘t Oog

 

2.Luxe groepsaccommodatie met jacuzzi, sauna en sunshower

Is jullie gezelschap gek op wellness? Dan mag je Villa Tulipa echt niet aan je neus voorbij laten gaan! Deze geweldige vakantieplek biedt maximale ontspanning. Zo geniet je heerlijk in de warme sauna, en ga je gezellig met zijn allen in de heerlijke jacuzzi. Om de sunshower niet te vergeten! En als het lekker weer is dan plof je neer in de op het zuidwesten gelegen tuin. Kun jij pas maximaal ontspannen als je trouwe viervoeter erbij is? Ook je hond is welkom bij deze luxe groepsaccommodatie. Het huisje biedt plaats voor 8 personen. Krijgen jullie geen genoeg van al dat water? Het prachtige strand, én een surfschool (beginners en gevorderden, ook groepslessen te boeken) liggen op slechts 1,5 kilometer afstand.

 

Check out het prachtige Villa Tulipa

 

3.Luxe groepsaccommodatie aan het strand

Zoek je een luxe groepsaccommodatie aan het strand? Zoek niet verder, want dit geweldige huisje in Callantsoog ligt zowat aan het strand. Het is gelegen aan de voet van de duinen, en op slechts 250 meter zet jij je blote voeten in het zand. Ideaal voor groepen die snel bij het vakantiehuisje willen zijn. Ook handig met kinderen, die af en toe een slaapje moeten doen of verschoond moeten worden. Want je bent zo op en neer! Dit luxe vakantiehuis voor 9 personen heeft niet alleen qua locatie de WAUW-factor, maar ook qua looks. Het biedt 4 slaapkamers en is erg mooi en ruim ingericht, met een hoog plafond en een keuken die van alle gemakken voorzien is. Als je de foto’s ziet weet je wat we bedoelen.

Bekijk deze WAUW groepsaccommodatie in Callantsoog

 

Tips voor het boeken van een luxe groepsaccommodatie

Als je vaker luxe groepsaccommodaties hebt geboekt, dan weet je vast dat het niet de gemakkelijkste klus is. Want toegegeven, er zijn nu eenmaal meer huisjes voor 2 tot 4 personen beschikbaar dan voor grote groepen. Bovendien zijn de meest luxe groepsaccommodaties voor de beste prijzen zo verhuurd. We geven je daarom nog een aantal tips voor het boeken van een luxe groepsaccommodatie.

  • Boek op tijd! Dan is het aanbod nog het grootst en zijn de huisjes met de beste prijs-kwaliteit nog beschikbaar. Hoe eerder hoe beter geldt hier absoluut. En met zo’n grote groep is het sowieso wel handig om tijdig een datum te prikken, zodat iedereen kan. Dan kan dat huisje maar alvast geboekt zijn, toch?!
  • Zoals benoemd is de definitie van luxe voor iedereen anders, dus bedenk wat door jouw gezelschap als luxe wordt gezien. Van een goede locatie tot een eigen keuken of wellness faciliteiten, stem daar je zoekgedrag op af en maakt gebruik van de filterfunctie van de aanbieder.
  • Wil je graag low-budget een luxe groepsaccommodatie huren? Dan is het aanbevolen om buiten het hoogseizoen te gaan. En wil je toch wel echt tijdens de warme periode gaan? Dan zijn juni, de eerste twee weken van juli en september over het algemeen de voordeligste momenten voor het huren van een luxe accommodatie.
  • Lijkt iets heel luxe? Vergeet niet om verborgen kosten te checken. Soms komt luxe met een extra prijs. Zo moet je mogelijk bijbetalen voor het gebruik van bepaalde faciliteiten op het park, of services zoals schoonmaak. Bij sommige aanbieders krijg je achteraf de energierekening nog door! Je wilt vooraf weten waar je aan toe bent.
  • Luxe kan hem ook zeker zitten in de locatie. Door te kiezen voor een luxe groepsaccommodatie in Nederland, bespaart het gezelschap veel reistijd. En dat kan prettig zijn, zeker met kinderen. Wanneer je bijvoorbeeld voor een leuke locatie aan het strand kiest, heb je vaak wat meer dat ‘buitenland-vakantiegevoel’.

 

Luxe groepsaccommodatie in Noord-Holland? Lekker Naar Zee!

Genoeg gelezen, het is tijd om je favoriete, luxe groepsaccommodatie te vinden. En je vervolgt je zoektocht natuurlijk bij Lekker Naar Zee, voor het spotten van dat geweldige, grote vakantiehuis dat aan al jullie wensen voldoet! Bekijk alle luxe groepsaccommodaties, filter op alle wensen, bekijk overzichtelijk de kenmerken van het huisje en boek die luxe accommodatie als je gevonden hebt wat je zocht. En ben je specifiek op zoek naar iets en heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We wensen jullie alvast veel plezier!

Zoek en boek: luxe groepsaccommodatie huren

 

 

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen