Vakantie met hond

Bij LekkerNaarZee zijn in veel vakantiehuizen honden toegestaan. Je hebt jouw vakantie met hond(en) geboekt bij ons. Super leuk! Lekker op het strand wandelen, zwemmen in de zee, een rondje bos of heide en genieten in en rondom het vakantiehuis natuurlijk.

*Reis je met kat/poes lees dan de alinea onderaan de pagina.

Hond op het strand

Op het strand van Callantsoog mogen honden van 1 oktober tot 1 april de gehele dag los op het strand lopen. Tussen 1 april tot 1 oktober moeten honden tussen 09.00 en 19.00 uur worden aangelijnd. Er zijn stukken strand waar jouw hond het gehele jaar los mag lopen!

  • Tussen strandpalen 8.100 en 9.400
  • Tussen strandpalen 10.500 en 11.100
  • Tussen strandpalen 14.500 en 17.100
  • Tussen strandpalen 18.400 en 20.000

Zie hier de plattegrond.

Houd in de zomer rekening met je hond op het strand. Zorg voor schaduw voor je hond en laat hem niet in de volle zon liggen. Honden kunnen overtollige warmte kwijt via hun voetzolen, en omdat het zand erg warm kan worden, is het soms beter om ’s morgens vroeg of ’s avonds laat naar het strand te gaan. Smeer gevoelige plekken in met zonnebrand voor honden.

 

Leuke plekken om te wandelen

Natuurlijk verschilt het per hond wat hij of zij aankan, maar leuke plekken voor een korte wandeling in Callantsoog zijn de Nollen van de Abbestee, het Luttickduin, en het Kooibosch. In Groote Keeten is het prachtig om een rondje Botgat te wandelen; hier mogen honden aangelijnd mee.

 

Huisregels met hond 

Honden zijn in onze vakantiehuizen toegestaan. Er zijn echter enkele punten waar we je willen vragen extra rekening mee te houden.

  • Slaapkamers en meubels: Huisdieren zijn niet toegestaan in de slaapkamers en op de banken/stoelen. We willen je vragen om meubels af te dekken in verband met de haren. Soms laten gasten hun honden toch op de slaapkamer, waardoor we de haren niet meer uit dekbedden of moltons krijgen en deze moeten vervangen. Hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht.

  • Tuin: Na jullie verblijf wordt het huis weer verhuurd, mogelijk aan een gezin met kinderen die in de tuin willen spelen. Het zou vervelend zijn als je hond zijn of haar behoeftes in de tuin heeft gedaan en de kinderen hierin moeten spelen. Laat je hond daarom niet in de tuin uit en controleer voor vertrek de tuin, ook op gegraven gaten.

  • Terug van het zwemmen: Ben je naar het strand geweest en heeft je hond lekker gezwommen in de zee? Droog hem dan even af voordat je het huis weer binnenkomt.

 

Verdere vragen/contact

Heeft verder nog vragen over jouw verblijf in het algemeen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via:

Alvast in de vakantiesfeer komen en tips over de omgeving of evenementen bekijken? Volg ons op Facebook of Instagram!

 

Vakantie met kat/poes.

In veel vakantiehuizen zijn huisdieren toegestaan. Toch vragen wij je op het moment dat je een vakantiehuis geboekt heeft om te verblijven met jouw poes/kat even contact met ons op te nemen. Deze zijn alleen toegestaan op aanvraag. Contact opnemen kan via info@lekkernaarzee.nl

 

 

 

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 135 vakantiehuizen